Wie zijn wij?

Marianne Hielema

Marianne Hielema (1970)

Na mijn studie Internationale Betrekkingen heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Gedurende deze jaren ben ik meerdere keren voor langere tijd naar het buitenland (Mexico en Sierra Leone) gegaan om als vrijwilligster met straatkinderen te werken. Hier werd mijn passie aangeraakt: het werken met kinderen en het begeleiden van kinderen op emotioneel en sociaal gebied. In 2003 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen met de studie Integratieve Kindertherapie en ben ik als gezinscoach aan de slag gegaan.
In 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk waarin ik therapie geef aan kinderen en jongeren met emotionele en gedragsproblemen (www.praktijkveerkracht.nl). Daarnaast begeleid ik ouders in het contact met hun kinderen.

In 2013 zijn de bachbloesemremedies op mijn pad gekomen. De bachbloesems voelden gelijk heel goed voor mij en ik besloot de Bachbloesemopleiding (niveau 1 t/m 3) te gaan volgen. Sinds het afronden hiervan begeleid ik nu een aantal jaren zowel volwassenen, jongeren en kinderen met behulp van de bachbloesemremedies. Het op deze manier mogen werken met volwassenen vind ik een waardevolle aanvulling op mijn werk als kindertherapeut.

Het is mooi om te zien hoe volwassenen en kinderen door het gebruik van de bachbloesemremedies opbloeien en vrijer en meer tevreden in het leven gaan staan.

Joris Kelderman

Joris Kelderman (1974)

Ik ben breed opgeleid en heb op verschillende vlakken ervaring opgedaan. Dit is het resultaat van mijn eigen zoektocht in het leven. Gaandeweg heb ik rust en regie gevonden en ben ik mijn kennis, vaardigheden en deskundigheid in gaan zetten om anderen te helpen. Bachbloesems passen hier uitstekend bij en aan de hand van remedies help ik je verder.
Ik ben geregistreerd bachbloesemconsulent sinds 2016.
Bachbloesems kunnen bij elke hulpvraag en in elke fase van het leven van waarde zijn. Authenticiteit zie ik als belangrijke factor bij gezondheid en welzijns-issues, zowel op het fysieke, mentale als emotionele vlak. Daarom heb ik primair oog voor wie je bent in relatie tot de hulpvraag.

Overig: ik houd van variatie en ben talig en kunstzinnig aangelegd. Daarom combineer ik het consulentschap ook met andere werkzaamheden. Creativiteit is een rode draad in mijn leven.