Mijn achtergrond

Mijn naam is Marianne Hielema (1970).

Na mijn studie Internationale Betrekkingen heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Gedurende deze jaren ben ik meerdere keren voor langere tijd naar het buitenland (Mexico en Sierra Leone) gegaan om als vrijwilligster met straatkinderen te werken. Hier werd mijn passie aangeraakt: het werken met kinderen en het begeleiden van kinderen op emotioneel en sociaal gebied. In 2003 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen met de studie Integratieve Kindertherapie en ben ik als gezinscoach aan de slag gegaan.
In 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk waarin ik therapie geef aan kinderen en jongeren met emotionele en gedragsproblemen (www.praktijkveerkracht.nl). Daarnaast begeleid ik ouders in het contact met hun kinderen.

In 2013 zijn de bachbloesemremedies op mijn pad gekomen. De bachbloesems voelden gelijk heel goed voor mij en ik besloot de Bachbloesemopleiding (niveau 1 t/m 3) te gaan volgen. Sinds het afronden hiervan begeleid ik nu een aantal jaren zowel volwassenen, jongeren en kinderen met behulp van de bachbloesemremedies. Het op deze manier mogen werken met volwassenen vind ik een waardevolle aanvulling op mijn werk als kindertherapeut.

Het is mooi om te zien hoe volwassenen en kinderen door het gebruik van de bachbloesemremedies opbloeien en vrijer en blijer in het leven gaan staan.