Het consult

Het eerste gesprek is een intakegesprek waarin je kunt vertellen wat er op dit moment in je leven speelt en kunt aangeven waarbij je ondersteuning wenst. Soms kun je niet lekker in je vel zitten en niet weten waar dit mee te maken heeft. Tijdens een consult kun je hier meer inzicht in krijgen waardoor je je meer bewust wordt van je eigen gedrag, jouw emoties en patronen. Hierdoor kan al een veranderingsproces op gang worden gebracht.

Tijdens het intakegesprek selecteren we meteen de bachbloesems die bij jou en jouw huidige situatie passen. Bij ieder persoonlijk consult krijg je het pipetflesje met de geselecteerde bachbloesems gelijk mee, bij een telefonisch of digitaal consult wordt het flesje opgestuurd.

De inhoud van het pipetflesje is 30 ml en gaat 3 tot 4 weken mee. Al naar gelang de behoefte en de klachten wordt na die 3 of 4 weken weer een afspraak gemaakt of eerder als dat nodig of wenselijk is. Tijdens een consult bespreken we je ervaringen tot dan toe en stelt de coach op basis van het gesprek een nieuw flesje samen. De veranderingen en de snelheid waarmee de veranderingen plaatsvinden verschillen per persoon en hangen af van de aard van de klachten en jouw eigen proces. Sommige mensen ervaren gelijk een verandering in hun gevoel of gedrag, anderen merken na een of enkele maanden een verschil. Kinderen staan nog dichter bij hun eigen kern en reageren over het algemeen sneller op het gebruik van de bachbloesems dan volwassenen.