Het consult

Het eerste gesprek is een intakegesprek waarin je kunt vertellen wat er op dit moment in je leven speelt en waarbij je ondersteuning wenst. Soms kun je niet lekker in je vel zitten en niet weten waar dit mee te maken heeft. Tijdens een consult kun je hier meer inzicht in krijgen waardoor je je meer bewust wordt van je eigen gedrag, emoties en patronen. Hierdoor kan al een veranderingsproces op gang worden gebracht.

Tijdens een gesprek selecteren we de bachbloesems die bij jou kunnen passen en wordt een flesje samengesteld. Dit flesje wordt meegegeven tijdens een persoonlijk consult of opgestuurd bij een telefonisch consult.

De duur van het gebruik van het flesje is 3 tot 4 weken. Al naar gelang de behoefte en de klachten kun je op dat moment weer een afspraak maken of eerder als dat nodig is. Tijdens een vervolgconsult bespreken we je ervaringen tot dan toe en wordt een nieuw flesje samengesteld. De veranderingen en de snelheid waarmee de veranderingen plaatsvinden verschillen per persoon en hangen af van de aard van de klachten en je eigen bewustwordingsproces. Sommige mensen ervaren gelijk een verschil in hoe ze zich voelen, anderen ervaren dat na 3 maanden. In ieder geval zal na 3 maanden een verschil merkbaar zijn. Kinderen reageren over het algemeen sneller op het gebruik van de bachbloesems dan volwassenen.