Ervaringen

Mijn ervaringen met de bachbloesemdruppels zijn positief, terwijl ik eigenlijk niet geloof dat een paar druppels zo 'n groot verschil kunnen maken. Ik gebruik ze nu voor de 2e keer en het geeft me echt de ondersteuning die ik nodig heb. Het zorgt er bij mij voor dat de problemen niet meer overheersen en ik weer met beide benen op de grond komt te staan.
Van totaal te zijn vastgelopen en geen uitweg meer zien naar ruimte voor het hier en nu en weer kunnen genieten van de mooie dingen om me heen die ik door alle problemen niet meer kon zien.
Het geduld, de rust en het vertrouwen dat Marianne heeft in ons als gezin helpen hier ook zeker bij. Ik raad het zeker aan de bachbloesems een kans te geven!
Marianne bedankt, je bent een geweldige therapeute.
Wilma, 41 jaar

Een tijdje geleden ben ik bij Joris geweest voor een consult met Bachbloesems. Joris heeft naar aanleiding van een gesprek waarbij ik mijn klachten vertelde een mix-flesje samengesteld met verschillende bachbloesem druppels. Al snel merkte ik verschil, mijn onzekerheden en angsten werden minder en ik voelde me een stuk sterker. Het is een fijne ondersteuning voor allerlei klachten. Een echte aanrader!
I.M.

Ik kwam via via terecht bij Marianne van Praktijk Veerkracht, omdat ik al een aantal maanden met een zoontje zat die last had van enorme woede aanvallen en daarin soms wel ruim een uur kon blijven hangen. Zijn vader en ik zijn al enige tijd uit elkaar en ik merkte dat de overgang van het ene naar het andere huis heel moeilijk was voor hem. Daarnaast merkte ik steeds vaker op dat het leek alsof hij niet lekker in zijn vel zat. En op een gegeven moment herkende ik mijn kind niet meer terug. Toevallig hoorde ik toen van Praktijk Veerkracht en ben meteen gaan mailen. Gelukkig konden wij (vader en ik) snel terecht voor een eerste kennismakingsgesprek en dit voelde goed voor ons beiden. Tijdens dit gesprek werd gevraagd of wij open zouden staan voor de Bachbloesems, waarop wij beiden antwoordden: ' baat het niet, schaadt het niet.' De keer daarop gingen mijn zoontje en ik er voor het eerst heen en werd spelenderwijs geprobeerd te kijken waar dit gedrag vandaan kwam. Deze afspraak werden ook de Bachbloesems op mijn zoontje afgestemd om te kijken wat hij nodig had. Al snel zagen we dankzij deze Bachbloesems hij weer terug in balans kwam. Hij werd weer zichzelf en ik kreeg het gevoel alsof ik eindelijk mijn kind weer terug had. Sinds dat mijn zoontje deze Bachbloesems krijgt zijn er geen woede aanvallen meer geweest. En ook de overgangen van huis naar huis gaan een stuk soepeler. Ik ben heel tevreden en zou momenteel niet zonder willen.
Moeder van Noah, 4 jaar

Joris heeft grondige kennis van de werking van de verschillende bloesems. Om duidelijk te krijgen waar je tegen aanloopt en wat achterliggende oorzaken zijn vraagt hij door zonder daarbij te sturen of een mening op te willen leggen. Hij luistert, verifieert en bespreekt vervolgens aan de hand van de werking welke (combinatie van) bloesem(s) het best past bij een vraag. Zijn aanpak is grondig en respectvol.
Jowan

Hallo Marianne, ik wil je laten weten dat ik veel baat heb gehad van de bachbloesem therapie. Het vliegen en de vakantie zijn zonder angstaanvallen verlopen. We hebben een fijne vakantie gehad. Nogmaals bedankt.
Vrouw, 59 jaar

Onze zoon Lars (3 jaar) is van baby af aan een gevoelig kind. De laatste maanden werd duidelijk dat hij het niet naar zijn zin had op de kinderopvang. Hij is snel bang van andere kinderen en heeft weinig zelfevrtrouwen. Dit merkten we bijvoorbeeld ook zodra we met hem naar een speeltuin gingen. We wilden hem graag wat 'steviger in zijn schoenen hebben staan' voordat hij naar de basisschool zou gaan. Veel reguliere trainingen om zelfvertrouwen te ontwikkelen worden pas aangeboden zodra het kind op de basisschool zit. We kwamen via de huisarts in contact met de praktijk van Marianne. Marianne heeft in overleg met ons de Bachbloesem druppels gemaakt. We merkten positieve effecten bij Lars. Hij is vrolijker, zingt en kletst meer en is opener geworden naar met name volwassenen. Hij heeft overdag geen speen meer, dit gelukt zonder drama. Hij wrijft niet meer in zijn gezicht (dwangmatig), hij speelt nu met zijn handen in het zand (voorheen vond hij dit vies), hij heeft voor het eerst in een speeltuin gespeeld waar ook een ander kind aanwezig was, op visite is hij meer op zijn gemak. we moeten nog wel bij hem blijven, maar hij is minder angstig. Het is een laagdrempelige manier om hem net dat steuntje in de rug te geven om zich verder te ontwikkelen.
Moeder van Lars