Kinderen en Jongeren

Marianne werkt als integratief kindertherapeut van Praktijk Veerkracht veel met kinderen en jongeren. Haar ervaring is dat kinderen en jongeren over het algemeen bijzonder goed op bachbloesems reageren. Doordat zij nog dichtbij hun eigen kern staan wordt met behulp van de bachbloesems sneller weer contact gemaakt met fijne gevoelens. Gedragspatronen en beperkende overtuigingen zwakken af en meer bij het kind passend gedrag wordt zichtbaar.

Bachbloesems kunnen kinderen en jongeren in alle levensfasen begeleiden, van baby tot de jongvolwassenheid.

Er zijn verschillende manieren om de juiste bachbloesemremedies voor jouw kind te selecteren. Zo is het mogelijk samen met jouw kind langs te komen voor een gesprek. Er is een ruimte waar (jonge) kinderen kunnen spelen en praten. De ervaring is dat kinderen tijdens het spel kunnen laten zien waar ze 'last' van hebben.

Een andere mogelijkheid is om een afspraak te maken voor een telefonisch of skypeconsult waarin jij als ouder vertelt over jouw ervaringen met jouw kind. Met behulp van gerichte vragen van mijn kant kan met de verkregen informatie een flesje met bachbloesemremedies worden samengesteld. Het bachbloesemflesje zal na afloop van het gesprek worden opgestuurd.